Over mij

Even voorstellen

Mijn naam is Karlijn,

moeder van twee zoontjes en getrouwd met Martijn.

In 2015 heb ik de studie kinderfysiotherapie aan de Hogeschool Avans+ te Breda afgerond. Daaraan voorafgaand heb ik verloskunde en geneeskunde gestudeerd. Om praktische kennis te vergaren, heb ik gewerkt in (academische) ziekenhuizen, andere kinderfysiotherapie praktijken en revalidatie/ mytylscholen.

Recent diende het moment zich aan om mijn droom te verwezenlijken en zelfstandig te praktiseren. Die stap heeft er toe geleid dat ik sinds 1 september 2018  bij Physio4kids ben gestart. Samen met Rianne bundelen wij onze energie en gedeelde visie om Physoio4kids naar een hoger plan te tillen!

“Een kleine stap in de ontwikkeling lijkt niet noemenswaardig, maar is een grote beweging voorwaarts in het avontuur van een kind”.

Het werken als kinderfysio ervaar ik als zeer waardevol en uitdagend. Ik vind het een voorrecht om met kinderen aan de slag te kunnen gaan. Elke dag geniet ik van de oprechtheid die de kinderen mij geven.

Mijn specialisatie ligt bij onderzoeken en behandelen van kinderen van 0-18 jaar. Ik heb ervaring met baby’s, schoolgaande kinderen, kinderen met een meervoudige beperking, Autisme Spectrum Stoornissen en andere gedragsproblematiek. Daarnaast ben ik docent baby-reflexologie.

Tijdens de behandeling werk ik in een veilige omgeving, bij kinderen onder de twee jaar vertrouwde omgeving (thuis), spelenderwijs aan de hulpvraag die zij en/of de ouders hebben.

Karlijn Meijnders- van Leeuwen

MSc Kinderfysiotherapeut

Karlijn van Leeuwen Kinderfysiotherapie