Vergoedingen

De kinderfysiotherapeut is direct toegankelijk. Dit betekent dat u zonder verwijzing van uw huisarts of specialist terecht kunt bij de kinderfysiotherapeut. Wanneer een kind via directe toegankelijkheid bij ons binnen komt, vindt er eerst een korte screening plaats om te bepalen of uw kind op de juiste plaats is bij de kinderfysiotherapeut.

Elk kind van 0-18 jaar is verzekerd voor kinderfysiotherapie als onderdeel van de basisverzekering. De eerste 18 behandelingen zijn verzekerd vanuit de basisverzekering. Er is geen sprake van eigen risico bij kinderfysiotherapie. Indien u aanvullend verzekerd bent worden overige behandelingen vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Het aantal behandelingen vanuit de aanvullende verzekering is echter wel verschillend per verzekeraar.

Contract met alle zorgverzekeraars
Physio 4 Kids heeft met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten (behalve met ‘De Friesland’). Dit betekent dat de behandelingen rechtstreeks gedeclareerd worden bij uw zorgverzekering. U krijgt dus geen nota thuis gestuurd.

Karlijn van Leeuwen Kinderfysiotherapie